Auto interieur reinigen

Het interieur van uw auto is zeker net zo belangrijk als het exterieur. Dé plek waar u geruime tijd doorbrengt wanneer u gebruik maakt van uw auto. Net als het exterieur heeft het interieur veel te voortduren; vlekken in de bekleding, een aanslag aan de binnenkant van de ramen, droog aanvoelen van uw lederen interieur, verweerde kunststof-delen, etc. Geen nood, wij bieden in alle gevallen en uitkomst. Uw auto interieur reinigen zodat deze er als nieuw uit komt te zien.

Een schoon interieur is fijn, en een volledig gereinigd en behandeld interieur is nog fijner. Lederen stoelen bijvoorbeeld; deze zitten fijner nadat deze behandeld zijn; het leer is merkbaar spoeler. Langdurige bescherming is zeer belangrijk. Kunststof behandelde delen blijven langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien, maar duizenden kilometers later nog steeds. Hetzelfde geldt voor leerdelen en stoffen bekleding. Stoffen bekleding reinigen gaat doormiddel van een sproei extractie. Hiermee reinigen wij diep in uw auto bekleding en kunnen alle nare vlekken verwijderd worden. Voor specifieke gevallen bieden wij ook behandelingen. Neem bijvoorbeeld die nare vlek op uw dakhemel of wat denkt u van nare geuren in uw interieur, door middel van onze ozonbehandelingen behoren zij tot het verleden.

Ozonbehandeling

Heeft u last van nare geuren in uw auto (denk hierbij aan een honden- of rooklucht), dan kan onze ozonbehandeling de oplossing bieden. Bij een ozonbehandeling wordt een apparaat in uw auto geplaatst dat ozongas produceert. Het ozongas maakt uw auto vrij van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geurtjes en verwijdert de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor vieze geurtjes bij de wortel. Geen tijdelijke oplossing die nare luchtjes maskeert maar een effectieve en permanente manier van geurverwijdering. Voor het meest optimale resultaat dient het ozonapparaat geplaatst te worden ná een dieptereiniging van het interieur.

Door de diverse mogelijkheden en specifieke benodigdheden tijdens een interieur reiniging bieden wij uitsluitend maatwerk. Wij bespreken vooraf de mogelijkheden met u. Maak een afspraak om uw auto interieur te reinigen.