...

Bent u op zoek naar een professioneel auto detailing bedrijf? Dan bent u bij Car Care Expert aan het juiste adres. Als een van de eerste gevestigde bedrijven voor auto detaillering hebben we een grondige kennis en begrip – door praktische ervaring – van enkele van de zeldzaamste en meest waardevolle motorvoertuigen. We hebben op zijn minst bijna elk gerenommeerd detailleringsproduct gebruikt en hebben uitgebreide kennis van de ingrediënten die resultaten opleveren.

Car detailing

Car Care Expert is ontstaan ​​uit de wens om detailleringsservice op de markt te brengen voor autobezitters en- liefhebbers. Een service bieden die streeft naar perfectie in elk detail, om die extra waarde toe te voegen aan uw voertuiginvestering. Om dit te bereiken, streven we ernaar om te voldoen aan de normen van deze levensgenieter van de auto en detaillering, en zelfs die normen te overtreffen, het exterieur van uw auto ervaart een diepste look en de gloed in uw interieur het warmst. Elke service is op maat gemaakt om ongewone resultaten te behalen in overeenstemming met onze naam Car Care Expert. Wij zijn een volledig verzekerd autopoets en detailleringsbedrijf dat Nederland bedient en de meeste delen van Amsterdam. We zijn trots op de beste autoverzorgingsdienst die beschikbaar is in Nederland.

Contact

Wat is auto detailing?

Wat is auto detailing? We krijgen vaak de vraag ‘wat is auto detailing?’, Dus we dachten laten we dat eens goed uitleggen. De term car detailing ‘detaillering’ was aanvankelijk een Amerikaanse term die hier waarschijnlijk begin jaren negentig naar voren kwam. Over het algemeen is de juiste definitie voor de term autodetails het zorgvuldig reinigen, polijsten en beschermen van alle onderdelen van een voertuig van boven tot onder, van binnen en van buiten, met behulp van speciaal gereedschap en producten die normaal niet door een typische autoreiniger worden gebruikt. Het omvat echter geen lak- en carrosseriereparaties, hoewel er soms lichte cosmetische restauratiewerkzaamheden zullen worden uitgevoerd, bijvoorbeeld het bijwerken van steenslag en het nat schuren van blanke lak, afhankelijk van de staat van het voertuig en de detailer in kwestie. Het belangrijkste gebied en doel van autodetails is om het lakwerk van de auto volledig te verbeteren en te herstellen door lichte krassen en swirls te verwijderen die in de loop van de tijd zijn aangebracht en die het licht zodanig reflecteren dat ze een onooglijk en lelijk aanzicht op het oppervlak geven. Voordat dit wordt gedaan, moet de buitenkant echter grondig worden gewassen en gereinigd om zoveel mogelijk vuil en verontreinigingen te verwijderen.

De eerste stap van het auto detailing proces aan de buitenkant is het voertuig volledig op te schuimen en te laten weken, dit helpt om vuil te verzachten van het oppervlak voordat het wordt voorgespoeld. Tijdens het weken kan een detailleringsborstel met zachte haren worden gebruikt om gebieden zoals raamrubbers, plastic roosters, sierdetails in beweging te brengen. Het schuim wordt samen met het losgekomen vuil en aanslag vervolgens grondig weggespoeld. Voordat de lak wordt gewassen, worden de wielen en de wielkasten meestal grondig gereinigd, aangezien dit de vuilste en meest vervuilde onderdelen van een voertuig zijn. Speciale borstels en wielreinigingsproducten worden gebruikt om vuil en aangekoekt remstof te verwijderen uit alle delen van de wielen,  inclusief ophangingscomponenten, remklauwen, rond wielmoeren en zelfs van de wielkasten. Nadat de wielen grondig zijn gereinigd, kan het lakwerk van boven naar beneden worden gewassen met pluche washandschoenen in plaats van sponzen en zachte doeken. Die allemaal helpen om te voorkomen dat er schade (in de vorm van lichte krassen en krulsporen) worden toegebracht. Het volledige wasproces, inclusief de wielen en kasten, kan tot twee uur duren, afhankelijk van de grootte en staat van het voertuig. Na het wassen wordt het lakwerk met een speciale kleistaaf voor auto’s en een smeermiddel dat voorzichtig alle gebonden oppervlakteverontreinigingen verwijdert die alleen door wassen niet kunnen worden verwijderd. Dit is een belangrijke stap in het auto detaillering proces, aangezien deze verontreinigingen het polijstproces kunnen belemmeren en een afwerking van topkwaliteit kunnen voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.