...

Hondenharen verwijderen auto

Wilt u de hondenharen verwijderen uit uw interieur? Heeft u hondenharen in uw auto en wilt u deze verwijderen, dan bent u bij de professionals van Car care expert aan het juiste adres. Zoals u weet is het verwijderen van hondenharen en vak apart, dit neemt heel wat uren in beslag om het weer in showroomstaat te krijgen. Klanten die hun auto willen verkopen willen natuurlijk ook hun auto ontzien van hondenharen en eventueel van de geur die is achter gebleven. Bij ons kunt uw alles in 1 krijgen.

Hondenharen verwijderen

Wij kunnen de hondenharen verwijderen, maar ook de geur die achterblijft en eventueel vlekken die in de bekleding zitten. Wij verwijderen eerst de hondenharen en gaat hierna met een shamporel apparaat aan de slag om alle vlekken uit de bekleding te halen. Nadat we dit hebben gedaan laten we de auto drogen en zetten erna een ozon apparaat erin voor ongeveer 3 a 6 uurtjes. Deze zorgt ervoor dat nare geuren verwijderd worden, ook de hondenlucht die achterblijft. Dit wordt meestal gedaan wanneer de klant z’n auto wilt verkopen. U kunt natuurlijk ook in een schoon en frisse auto willen rijden en daardoor de hondenharen wilt verwijderen. Wilt u meer advies over hondenharen verwijderen of wilt u de prijs weten. Neemt dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

cursus auto interieur schoonmaken
Hondenharen verwijderen
auto interieur reinigen
honden haren verwijderen

Hondenharen achterbak reinigen

Ook de achterbak moet met de tijd gereinigd worden, we krijgen vaak de vraag doen jullie ook de achterbak als we de interieur willen laten reinigen. Bij ons is het reinigen van uw achterbak een taak wat erbij hoort bij het reinigen van uw auto interieur. De achterbak krijgt natuurlijk veel te verduren door continu het laden en lossen. Niet alleen van boodschappen, maar krijgen steeds vaker te maken dat mensen hun honden vervoeren in de achterbak zonder een juiste bescherm op de vloerkleed hebben. Dit zit vroeg of laat toch vol met hondenharen. Wilt u uw hondenharen verwijderen dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Achterbak auto reinigen
achterbak schoonmaken
Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.