...

Bent u opzoek naar een professionele wasstraat Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij Car Care Expert aan het juiste adres. Onze wasstraat is een unieke beleving op auto was- gebied. Door dat we de auto met de hand wassen is de kans op schade nihil. Het gevaar van een wasstraat met borstels is dat uw auto schade kan oplopen.

Wasstraat Amsterdam

Onze wasstraat in Amsterdam heeft een unieke was- methode die uw auto niet alleen veel schoner maakt, maar ervoor zorgt dat uw auto ook schadeloos blijft. Onze Exterior reinigingspakket is ontworpen voor voertuigen die een grondige reiniging van de buitenkant vereisen en een langdurige bescherming. Het proces wordt gestart met wassen en drogen, inclusief het schoonmaken van de deurafsluitingen, aangevuld met het schoonmaken van de wielen en banden. Om de lak is originele staat te krijgen, wordt het voertuig gepolijst nadat teer en ijzerafzettingen zijn verwijderd. Na het polijstproces wordt een slijtvaste was/caoting aangebracht om de laklaag te beschermen tegen verontreinigingen en verkeersfilm. Ten slotte worden de ramen gereinigd en voorbereid om een ​​speciale coating aan te brengen waardoor het water van het glas kan rollen en helpt bij het ontdooien, en de sierdelen worden gepolijst of aangekleed waar nodig.

Overzicht van onze wasstraat:

  • Wielen en banden worden schoongemaakt
  • Carrosserie wordt gewassen en gedroogd
  • Portieren en koffersluitingen worden schoongemaakt
  • Afzettingen van teer en ijzer wordt verwijderd
  • Lakwerk wordt met de machine gepolijst
  • Lakwerk wordt met de hand in de was gezet voor bescherming
  • Wielen worden verzegeld en beschermd
  • Ramen worden gereinigd en er wordt een waterafstotende coating aangebracht
  • Metalen sierdelen worden gepolijst
Autowasstraat Amsterdam

Wasstraat Amsterdam

Als een auto niet goed wordt onderhouden, kan het lakwerk na verloop van tijd krassen en vlekken oplopen. Wanneer de lak veel lichte krasjes heeft, zijn deze goed zichtbaar in het zonlicht en hebben het effect dat de kleur van de lak dof wordt door de lichttransmissie en reflectie te verstoring. Deze markeringen zien er vaak rond uit wanneer ze worden gezien met een sterke lichtbron, daarom staan ​​ze bekend als krulsporen, maar ze bestaan ​​in feite uit honderden kleine krasjes in elke richting. De krulsporen en andere lakdefecten zoals hologrammen, buffersporen en wassplitsing kunnen worden verwijderd door middel van machinaal polijsten. Machinaal polijsten is intensiever dan polijsten met de hand, omdat er schurende poetsmiddelen worden gebruikt om een ​​klein deel van de lak te verwijderen, waardoor de lakdefecten worden verwijderd door de beschadigde laag weg te polijsten. Wat achterblijft is een sterk verbeterde, helderdere laklaag, die zijn ware kleur weer laat zien.

Lak verbetering

Een lak verbetering bestaat uit het reinigen van de buitenkant van de auto en vervolgens het voorbereiden van de lak voor machinaal polijsten door eventuele aanhechtende verontreinigingen te verwijderen, die schade zouden veroorzaken bij het polijsten, en vervolgens wordt een enkele fase van machinaal polijsten uitgevoerd om beschadigingen te verwijderen en een glanzend oppervlak achter te laten. Voordat het polijsten begint, wordt de diepte van de lak gemeten om er zeker van te zijn dat het veilig is om de beschadigingen weg te polijsten zonder dat de lak te dun wordt, wat later in kan leiden tot defecten en de mogelijkheid later nog eens te polijsten beperkt. Om deze reden kan niet 100% van de defecten uit de verf worden verwijderd, omdat dit misschien niet veilig is, of er kan extra werk nodig zijn. zoals het opvullen met lak als een kras te diep is om veilig te verwijderen. Maar wat wel kan worden verzekerd, is een sterk verbeterde kleurdiepte en glans.

Full detailing

Onze full detailing en Glascoating pakket, omvat vele processen om ervoor te zorgen dat het interieur en exterieur van uw auto er op zijn best uitziet. Voortbouwend op het full Car detailing en Glascoating pakket, gaat de reiniging nog een stap verder, en geen enkel voertuig verlaat ons autopoetsbedijf totdat deze perfect is. De buitenkant van het voertuig profiteert niet alleen van een hoogwaardige handpoetsmiddel, maar ook van een premium glascoating om de buitenkant van de auto te beschermen met behoud van een sprankelende glans. De wielen worden ook tot aan de binnenkant gereinigd en beschermd om te voorkomen dat remstof zich aan het oppervlak hecht, waardoor ze langer schoner blijven.

Het interieur

Wat onze wasstraat Amsterdam zo uniek maakt is dat wij het interieur van het voertuig grondig schoonmaken. Inclusief een stoomreiniging van matten en tapijten, ook de stoelen worden gestoomd of grondig gereinigd, en de ventilatieopeningen en andere spleten worden afgestoft om ervoor te zorgen dat elk detail in het interieur wordt verzorgd. Waar lederen stoelen aanwezig zijn, worden ze verzorgd door een gespecialiseerde leerreiniger die wordt gebruikt met een zachte leerborstel om al het vuil uit de gestructureerde afwerking te halen en het leer zijn gladde satijnen look te herstellen. Het full detailing en Glascoating pakket is ideaal na het kopen van een gebruikte auto om deze in topconditie te krijgen, of ter voorbereiding op de verkoop van een voertuig, aangezien een schoon en verzorgd voertuig hoger gewaardeerd zal worden dan een voertuig in een minder onberispelijke staat.

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.