Auto poetsen

AUTORUITEN BLINDEREN

Getinte ruiten zijn ruiten die zijn gecoat met een licht absorberende folie die de hoeveelheid licht die erdoorheen kan komen, vermindert. Het eerste getinte raam werd uitgevonden en gepatenteerd door James R. Foster in 1975, en ze werden oorspronkelijk “dunne ramen” genoemd.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle getinte ruiten hetzelfde zijn – hun duisternis hangt af van het percentage licht dat ze absorberen, dwz hoe donker of reflecterend ze zijn (het percentage is meestal ongeveer 5% / 20%). Getinte autoruiten zijn er ook in verschillende tinten – van donkere tinten zoals marineblauw tot lichtere tinten zoals brons of amber geel autoruit folie.

Hier zijn enkele redenen om autoruiten te blinderen

Het tinten van ramen is een populaire trend die de laatste jaren en wordt steeds populairder onder autobezitters. Het tinten van autoramen is om veel verschillende redenen gunstig, en de meeste hebben te maken met de veiligheid van de bestuurder en passagiers. Hier zijn enkele redenen waarom u uw autoruiten zo kunnen laten tinten.

Het tinten van ruiten kan een geweldige manier zijn om uw auto aan te passen en het interieur te beschermen. Het kan ook bescherming bieden tegen de hitte van de zon en schadelijke ultraviolet stralen. Het tinten van ramen is betaalbaar en kost niet veel geld om te laten installeren. Er zijn veel tinten om uit te kiezen, dus u zult er zeker een vinden die bij uw smaak en auto past. En tot slot biedt het u en uw passagiers bescherming tegen warmte en verblinding van de zon.

autoruiten blinderen
Autoruiten blinderen
autoruiten blinderen

Moet ik een professional inschakelen om mijn autoruit te blinderen?

U kunt zelf raamfolie op uw autoramen aanbrengen. Maar het is echter niet aan te raden om dit alleen te doen als u niet over de vereiste vaardigheden en kwalificaties beschikt. Professionals zijn vaardiger en ervarener op dit gebied dan amateurs, dus ze kunnen de klus klaren zonder risico’s of gedoe. Ze gebruiken ook betere gereedschappen en materialen die uw veiligheid garanderen tijdens het installeren van de raamtint, wat niet gegarandeerd is wanneer u de installatie zelf doet.

De professionals gebruiken meestal speciaal gereedschap om alle water strepen op te ruimen die overblijven na het plaatsen van de folie op uw ramen.

Onze werkwijze:

Uw autoruiten tinten is een precisieklusje

Wij garanderen de duurzaamheid alleen als de folie correct en nauwkeurig is aangebracht door Car Care Expert. Autoruiten tinten is een nauwgezet vakmanschap. Onze werkplaats is speciaal ingericht voor het tinten van autoruiten om de kwaliteit te garanderen. Onze werkplaats wordt zeer schoon gehouden om stofdeeltjes tot een minimum te beperken. Omdat de raamfolie erg gevoelig is voor stof. Daarom is het van groot belang dat de auto vooraf goed wordt gewassen en afgestoft, vooral rond de autoruiten.

De raamfolie wordt door ons vakkundig aangebracht.

Delen