Autoruiten blinderen

Autoruiten folie voor auto’s bestaan al heel lang, maar zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. Ze worden ook wel autoraam folies of decoratieve folies genoemd. In het verleden werden ze gebruikt om privacy toe te voegen, verblinding te verminderen en het gemakkelijker te maken om van binnenuit door het raam te kijken. Maar tegenwoordig zijn er andere redenen waarom mensen deze technologie gebruiken om hun auto’s te verfraaien!

Contact

Wat is autoraam folie?

Een autoraam folie is een dunne laag polyester die gewoonlijk aan de buitenkant van de ruiten van een voertuig wordt geplakt met een door water geactiveerde lijm. Over het algemeen is een autoruit folie een heldere substantie die op het buitenoppervlak van autoruiten kan worden aangebracht. De folie vormt een beschermende laag voor het glas van uw auto. Het kan bescherming bieden tegen krassen, vuil, puin en andere voorwerpen die in contact kunnen komen met het glas.

Deze raamfolie heeft ook twee belangrijke voordelen:

Het verbetert de zichtbaarheid en beschermt tegen UV-stralen – zodat het kan helpen voorkomen dat uw dashboard na verloop van tijd vervaagt.

Er is een verscheidenheid aan verschillende soorten films beschikbaar voor consumenten om uit te kiezen. Deze opties omvatten getinte films, zonnefilms, antireflectiefilms en meer.

Het tinten van ramen is een geweldige manier om uw autoramen aan te passen. Of u nu op zoek bent naar een gedurfde dark look, of een meer subtiele en natuurlijke uitstraling, er is altijd een kleur voor het tinten van uw autoramen.

Wat zijn de voordelen van het installeren van autoruit folie?

Autoraam folie is een product dat aan de buitenkant van autoruiten kan worden aangebracht. De folie is verkrijgbaar in verschillende tinten en patronen, afhankelijk van de toepassing.

Het blokkeert zonnewarmte en ultraviolet licht van de zon en beschermt de bestuurder tegen direct zonlicht. Het vermindert ook de schittering van auto’s achter u, waardoor u de weg voor u beter kunt zien. Het beschermt ook tegen wind en regen door te voorkomen dat condens zich ophoopt op de ruit – dit zorgt ervoor dat waterdruppels zich vormen en langs uw raam naar beneden rollen, waardoor het zicht van de bestuurder op de weg voor u wordt belemmerd.

De voordelen van het installeren van autoruit folie zijn onder meer minder verblinding, bescherming tegen UV-stralen, minder schade veroorzaakt door krassen of splinters in glas, minder zicht voor potentiële dieven die in uw voertuig willen kijken.

Autoruit tinten

Autoruit tinten is uiterst precies werk. Bij Car Care Expert weet u zeker dat uw autoruiten zorgvuldig en strak worden afgedekt met een duurzame folie. De films die we gebruiken worden alleen gebruikt door professionals en gaan gegarandeerd jarenlang mee. Wazige autoruiten biedt veel voordelen. Hierdoor krijgt je auto een luxere uitstraling, heb je minder last van reflecties, is de folie anti-diefstal en is het in de zomer automatisch koeler. Ook zorgt de folie voor een extra beschermingslaag tegen UV-stralen.

Tinten

Autoruit blinderen percentages

Bij ons heb je de keuze van 5% tot 80% lichtdoorlatende folie. Hoe lager het percentage, hoe donkerder de ruit eruit zal komen te zien. 

Warmte- en zonwerend

Raamfolie is een perfecte manier voor het terugdringen van de zonnewarmte en UV-straling in je auto. Op ten duur zorgt UV-straling voor het verkleuren van je interieur. Laat je autoruiten blinderen en vergroot de privacy in je auto

Hoogwaardigfe folie

Om onze hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen, werken wij bij car care expert alleen met producten van de hoogste kwaliteit. Zo hebben onze raamfolies een krasvaste laag die zorgt voor extra bescherming.

RUIT BLINDEREN PRIJSINDICATIE

De gemiddelde montagetijd vanaf de B-stijl is /1,5 uur (voor stationwagens / sedans / coupés en sedans). Neem contact op met Blindeer Koning voor prijsinformatie voor uw voertuigtype. Genoemde prijs is inclusief arbeid, materiaal en 21% BTW. De uiteindelijke prijs van uw auto hangt sterk af van verschillende factoren zoals: leeftijd van de auto, grootte van de ruiten, vorm van de ruiten, moeilijkheidsgraad etc.

Contact