Car cleaning Zwanenburg

Car Cleaning Zwanenburg! Hoe zou het zijn als u uw auto kunt achterlaten bij een bedrijf waar uw auto behandeld wordt met grote zorg en passie, waar u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kostbare bezit en er alles aan gedaan wordt om dat ultieme eindresultaat te behalen wat u wenst, hoe groot of klein dan ook?

Car Cleaning Car Care Expert is een gespecialiseerd en servicegericht detailingbedrijf, expert in het schoonmaken, polijsten, coaten en waxen van auto’s. U bent bij ons als trotse autobezitter te gast met uw auto, en uw kostbare bezit is verzekerd van een geconditioneerde en veilige omgeving waar er aan perfectie gewerkt kan worden.

Dankzij onze kennis,ervaring en het gebruik van de meest moderne machine’s en topproducten is uw voertuig bij ons in professionele handen.

Diensten!

Reconditioneren

Uw auto weer als nieuw, wij staan ervoor!

Reconditioneren is de verzamelnaam van diverse disciplines om uw auto er weer ‘showroomklaar’ bij te hebben staan.

Dit kan zijn omdat u deze als dealer heeft ingeruild en deze in letterlijk in de showroom wilt aanbieden maar het kan ook zijn dat een (lease)auto doorgeschoven wordt naar een nieuwe berijder die welliswaar geen nieuwe auto krijgt, maar wel een schone en fris ruikende auto meekrijgt waar hij/zij trots op kan zijn en met plezier in gaat rijden.

Als particulier kunt u ook bij ons terrecht, wij kunnen uw auto poetsen of letterlijk van binnen en van buiten aanpakken en de showroom shine weer terugbrengen!

Auto poetsen

Wij kunnen met professionele poetsmiddelen en machines uw verweerde en verwaarloosde lak weer terugbrengen in showroomglans.

Autopoetsbedrijf Zwanenburg

Reclame verwijderen

Stikkers, striping en reclame kunnen uw auto lange tijd een visitekaartje voor uw bedrijf maken. Zodra deze echter wordt ingeruild of het tijd is voor een nieuwe ‘look’ kunnen wij uw auto weer in nieuwstaat terugbrengen. Deze service gaat verder dan het verwijderen van de stikkers en lijmresten, ook de kleurnuances en glansverschillen worden grondig aangepakt.

Stank verwijderen

Wanneer het interieur van uw auto niet meer fris ruikt hebben wij de juiste apparatuur om deze luchtjes definitief af te voeren. Middels een ozon-behandeling wordt er voor goed afgerekend met stank in de auto. Denk hierbij aan rooklucht of hondenlucht in uw auto. Een geurvrij auto verkoop makkelijker.

Lakverzegeling

Autolak is net zo gevoelig als de menselijke huid. Net zo kwetsbaar ook. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen. Warmte en kou, regen en wind, fijnstof en niet te vergeten de ultraviolette straling van de zon leiden vroeg of laat tot uitdroging en miniscule breukjes in het lakoppervlak. De lak verliest z’n glans, en uw auto verliest z’n schoonheid.

Maar zover hoeft het niet te komen. Een professioneel aangebrachte hoogwaardige lakverzegeling gaat de strijd aan met de elementen en beschermt de lak van uw auto tegen alle negatieve invloeden van zon, water en wind. Zelfs de tijd heeft er geen vat op. Een lakverzegeling houdt uw auto als nieuw, elke dag weer!

Car Cleaning Zwanenburg maakt uitsluitend gebruik van de hoogwaardige producten. Deze professionele producten bieden een uitstekende bescherming en worden door ons gecertificeerd aangebracht waarvan u uiteraard een garantiecertificaat meekrijgt.

Glascoating

De high-end oppervlakteveredelaar.

Voorbehandelde en nieuwere lakken worden duurzaam beschermd (gedurende 3/5  jaar). Geeft een briljante diepteglans.

Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een glascoating behandeling. Omdat het product geen polijstende grond-stoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzege-lingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast. Bij glascoating wordt uw auto bescherm en geeft deze een zeer mooie glans.

Oudere lakken worden eerst meerdere lagen gepolijst om de auto krasvrij te maken en wordt dan met de glascoating behandeld.

Exclusieve behandeling

Interieur reinigen

Ook last  van vlekken om uw auto bekleding? Wij maken uw interieur weer vlekvrij en zorgen dat niet alleen uw autostoelen gereinigd worden, maar ook uw dashboard, dakhemel, tussen en onder de stoelen en natuurlijk de ramen en vakken in uw auto. Laat daarom uw auto interieur reinigen bij Car cleaning Zwanenburg.

 

Indien u nog vragen heeft neem dan direct contact met ons op of maak direct een afspraak.