Porsche poetsen!

Wilt u uw Porsche vakkundig laten poetsen en of polijsten!
Wij zijn gespecialiseerd in het poetsen en of polijsten van alle Porsche modellen.
Porsche Targa, Porsche Cayman, Porsche Boxter, Porsche Macan, Porsche Carrera en Porsche Cayenne.

Wanneer u uw Porsche wilt laten poetsen, dan wilt u natuurlijk wel dat het goed gebeurd. Tegenwoordig zijn er heel veel autopoetsbedrijven en weet je niet of u uw auto daar wel kunt toevertrouwen. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken.

Wij hebben regelmatig een Porsche dat gepolijst moet worden en ook in een glascoating gezet moet worden. Voordat je een glascoating op een auto kunt plaatsen, moet deze zo goed als krasvrij gemaakt worden. Wij hebben zelf regelmatig opdrachten voor de Porsche dealer in Broek in Waterland (Waalgarage). Wellicht dat wanneer u uw Porsche bij ons wilt laten poetsen of polijsten kunt u altijd paar recensie adressen van ons ontvangen, zo krijgt u wat meer vertrouwen om uw Porsche bij ons langs te brengen om deze te poetsen of polijsten.

Porsche gepolijst
Polijsten porsche cayman
Polijsten porsche
Polijsten posche cayman
porsche glascoating

Porsche wassen

Ook kunt u bij ons terecht om uw Porsche te laten wassen. Je wilt natuurlijk niet met u Porsche de wasstraat in rijden. Daarom bieden wij de service Porsche wassen aan. Wij wassen uw Porsche met de hand en gaan als volg aan de slag. Uw Porsche wordt in onder schuim gezet, waardoor het vuil zich losweekt van uw Porsche waardoor we deze afspuiten met onze hogedrukreiniger. Nadat we dit hebben gedaan gaan we verder met onze 2 emmer systeem en wordt uw Porsche met de hand in de sop gezet en de binnen sponningen nemen we mee. De velgen worden in een velgen reiniger gezet en wordt met een kwast ingewerkt. Nadat we dit hebben gedaan wordt uw auto opnieuw afgespoten met onze hogedrukreiniger. Nu is het de tijd om uw Porsche te drogen en eventueel in een duurzame wat gezet, zodat deze er netjes en beschermt bij staat.

Mocht er gepoetst worden, dan zetten we deze op de poetsbrug en plakken we alle rubberen delen af, zodat daar geen poets resten op komen. Dit is namelijk heel lastig te verwijderen. Voorkomen is beter dan genezen.

Na het poetsen of polijsten wordt uw Porsche in een wat gezet, tenzij u heeft gekozen voor een glascoating behandeling met een optimale glans en bescherming van 3 jaar met garantie.

Porsche foamwash
Porsche polijsten
Porsche wassen
Porsche cayenne poetsen
Porsche wassen