Teflon wax

Dagelijks krijgt de laklaag van uw auto te maken met nadelige negatieve weersinvloeden. De lak gaat met de tijd zienderogen achteruit en verliest dan zijn kleur en glans. De lakverzegeling is een moeilijk doordringbare pantser voor de lak. Het beschermd en houdt uw lak in prima conditie. Reinigen met een milde shampoo is voldoende voor een blijvend resultaat. U bespaart dus aanmerkelijk op uw onderhoudskosten.

Wat is Teflon?

Teflon is een product met PTFE beter bekend als Teflon. Teflon is een hechtmiddel dat de eigenschap heeft zelf wel te hechten aan stalen en lakken maar geen materiaal aan zich laat hechten. Teflon sluit de poriën van de lak af, zodat vuil e.d. zich niet meer zo gemakkelijk kan hechten aan de lak, hierdoor wordt de auto minder snel vuil en laat zich veel makkelijker reinigen.

Waarom Teflon?

Teflon zorgt voor maximale bescherming tegen weersinvloeden bijvoorbeeld tegen zon, zure regen en wasstraatsporen. Teflon fungeert als een tweede huid voor de autolak. De op de auto aangebrachte Teflon vangt de klappen van de zweep op Teflon kan zowel op nieuwe als op gebruikte auto’s worden aangebracht, maar moet meestal wel eerst gepolijst worden. De prijzen voor het aanbrengen van een teflon was is €149,95 hierbij komen de kosten voor het polijsten bij!

Wacht niet langer en kies voor Teflon

Wilt u een goed beschermende auto met een mooie diepe kleur en garantie? Kies dan voor de teflon was behandeling en geniet direct van een mooi schone beschermende auto! Maak direct een afspraak bij Car Care Expert hieronder.