Waxguard

Waxguard – Voor glans en optimale bescherming

Na het polijsten is een Waxguard lakverzegeling de ultieme finishing in touch. Wax lakverzegeling zorgt voor een hoge en diepe glans van uw auto. Dankzij de homogene beschermlaag biedt het extreem goede bescherming tegen UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging, straatvuil en allerlei weersomstandigheden. Na behandeling met Waxguard ontvangt u bij Car Care Expert maar liefst 18 maanden garantie met een officieel certificaat.

Voor extra gemak

Even uw auto wassen, dat is inmiddels een bekend begrip. Veel auto’s krijgen na het wassen vlekken en kringels. Met de Wax behandeling blijft uw auto keurig schoon. Tijdens en na het wassen krijgt het water dankzij de homogene beschermlaag geen grip op de lak van uw auto. U hoeft enkel uw auto even af te nemen met een goede zeem en uw auto glimt weer als tevoren.

Lakverzegeling

De Wax lakverzegeling heeft u dus zo terugverdient. Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegeling’s producten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.

Waxguard

Waxguard – Voor een mooie glans en bescherming

Na het polijsten is een Waxguard lakverzegeling de ultieme finishing touch. Wax lakverzegeling zorgt voor een hoge en diepe glans van uw auto. Dankzij de homogene beschermlaag biedt het extreem goede bescherming tegen UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging, straatvuil en allerlei weersomstandigheden. Na behandeling met waxguard ontvangt u bij Car Care Expert maar liefst 18 maanden garantie met een officiee

Voordelen van Wax lakverzegeling

  • Geschikt voor personen auto’s, trucks, boten, etc.
  • Beschermd tegen alle weersinvloeden
  • Wassen van de auto gaat eenvoudiger en kost minder tijd
  • Insecten krijgen minder kans om zich op de lak te hechten
  • Mooie en diepe glans van de lak
  • 1,5 jaar lakverzegeling garantie
  • Officieel certificaat

Prijzen lakverzegeling

De prijs is afhankelijk van de grootte van uw auto. Voor een exacte prijsindicatie kunt u het beste geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen

Delen