Auto interieur reinigen

Het interieur van uw auto is zeker net zo belangrijk als het exterieur. Dé plek waar u geruime tijd doorbrengt wanneer u gebruik maakt van uw auto. Net als het exterieur heeft het interieur veel te voortduren; vlekken in de bekleding, een aanslag aan de binnenkant van de ramen, droog aanvoelen van uw lederen interieur, verweerde kunststof-delen, etc. Geen nood, wij bieden in alle gevallen en uitkomst. Uw auto interieur reinigen zodat deze er als nieuw uit komt te zien.

Een schoon interieur is fijn, en een volledig gereinigd en behandeld interieur is nog fijner. Lederen stoelen bijvoorbeeld; deze zitten fijner nadat deze behandeld zijn; het leer is merkbaar spoeler. Langdurige bescherming is zeer belangrijk. Kunststof behandelde delen blijven langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien, maar duizenden kilometers later nog steeds. Hetzelfde geldt voor leerdelen en stoffen bekleding. Stoffen bekleding reinigen gaat doormiddel van een sproei extractie. Hiermee reinigen wij diep in uw auto bekleding en kunnen alle nare vlekken verwijderd worden. Voor specifieke gevallen bieden wij ook behandelingen. Neem bijvoorbeeld die nare vlek op uw dakhemel of wat denkt u van nare geuren in uw interieur, door middel van onze ozonbehandelingen behoren zij tot het verleden.

Autobekleding reinigen

Heb jij ook vlekken op je autobekleding en wil je deze weer fris maken, dan ben je bij Car care expert aan het juiste adres. Meestal wil je eerst zelf proberen om de vlekken eruit te krijgen, maar uit ervaring hebben we klanten die het eerst zelf geprobeerd hebben om de autobekleding schoon te maken, maar erna toch realiseren dat het alleen maar erger is geworden en dan toch besluiten om de autobekleding een schoonmaakbeurt laten geven. Wij gaan zelf te werk met een sproei extractie apparaat. Wij maken de stoelen eerst vochtig en brengen dan een schoonmaak middel op met een spray flacon en laten deze intrekken om erna het erin te boenen, nadat we dit hebben gedaan gaan we met de sproei extractie overheen die vervolgend water erop en gelijk weer opzuigt met de schoonmaak spul erbij. Hiermee reinigen je de autobieding diep.  Na het reinigen van de stoelen laten we deze drogen om een textiel coating op te sprayen om een water afstotend effect te krijgen. wil jij je autobekleding reinigen? Neem dan contact met ons op.

Leer behandelen

Heeft u geen stoffen bekleding maar  leer! niet getreurd ook deze kunnen wij weer voor u reinigen en beschermen met een conditioner. Leer reinigen en behandeling heeft wat meer tijd nodig dan een auto interieur met stoffen bekleding. Leren bekleding van uw auto wordt eerst grondig gecheckt op de staat voordat we het beginnen met reinigen. Nadat we uw leder hebben gereinigd zetten we deze in een conditioner zodat uw leder lekker soepel blijft en het levensduur verlengt wordt.

leder vies
Leer reinigen

Ozonbehandeling

Heeft u last van nare geuren in uw auto (denk hierbij aan een honden- of rooklucht), dan kan onze ozonbehandeling de oplossing bieden. Bij een ozonbehandeling wordt een apparaat in uw auto geplaatst dat ozongas produceert. Het ozongas maakt uw auto vrij van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geurtjes en verwijdert de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor vieze geurtjes bij de wortel. Geen tijdelijke oplossing die nare luchtjes maskeert maar een effectieve en permanente manier van geurverwijdering. Voor het meest optimale resultaat dient het ozonapparaat geplaatst te worden ná een dieptereiniging van het interieur.

Door de diverse mogelijkheden en specifieke benodigdheden tijdens een interieur reiniging bieden wij uitsluitend maatwerk. Wij bespreken vooraf de mogelijkheden met u. Maak een afspraak om uw auto interieur te reinigen.

interieur audi reinigen
audi stoelen reinigen
auto stoelen reinigen
auto stoelen gereinigd