AUTO INTERIEUR REINIGEN

Voor het reinigen van de binnenkant van uw auto hebben wij van Car Care Expert in Zwanenburg verschillende methoden. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt vervolgens de bekleding gestoomreinigd en/of geshamponeerd. Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit.

CAR CLEANING VOOR BEDRIJVEN, DEALERS EN PARTICULIEREN

Car Care Expert biedt bedrijven, autodealers en ook particulieren tal van mogelijkheden om uw voertuig cosmetisch te laten behandelen, van een grondige reinigingsbeurt tot een ultramoderne behandeling met een lakpantser. Alles is mogelijk bij ons, van een volledige autoreiniging en lakbehandeling met de modernste technieken en materialen, tot een kleine poetsbeurt om het voertuig bijvoorbeeld keurig bij uw klanten af te leveren.

Een schoon interieur is fijn, en een volledig gereinigd en behandeld interieur is nog fijner. Lederen stoelen zitten bijvoorbeeld veel fijner nadat deze behandeld zijn; het leer is merkbaar soepeler. Langdurige bescherming is zeer belangrijk. Kunststof behandelde delen blijven langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien, maar duizenden kilometers later nog steeds. Hetzelfde geldt voor leerdelen en stoffen bekleding.

Auto interieur stoomreinigen

Auto bekleding reinigen

auto bekleding reinigen gaat door middel van een sproei extractie. Wij maken de stoelen eerst vochtig en brengen dan een schoonmaakmiddel met een spray flacon op de bekleding aan en laten deze intrekken om vervolgens erin te boenen. Nadat we dit hebben gedaan gaan we er met de sproei extractie overheen, hierbij worden water en schoonmaakmiddel op de bekleding gespoten en direct weer opgezogen. Hiermee reinigen wij diep in uw auto bekleding en kunnen alle nare vlekken verwijderd worden. Voor specifieke gevallen bieden wij ook behandelingen. Neem bijvoorbeeld die nare vlek op uw dakhemel of nare geuren in uw interieur, door middel van onze ozonbehandelingen behoren zij tot het verleden.

auto stoelen reinigen
auto stoelen gereinigd
honden interieur

LEER BEHANDELEN

Heeft u geen stoffen bekleding maar leer? Niet getreurd ook deze kunnen wij bij Car Care Expert in Zwanenburg weer voor u reinigen en beschermen met een leder conditioner. Elk lederen interieur zal zonder de juiste behandeling en verzorging snel verouderen. Het leer verliest dan zijn flexibiliteit en levendigheid. Onder warme omstandigheden, zoals in de zomer, wordt dit proces alleen maar versneld.

Leer is een natuurproduct, om die reden kunnen er na verloop van tijd scheurtjes en verkleuringen ontstaan in de lederen bekleding van uw auto. De reden van deze verkleuringen heeft te maken met invloeden van buitenaf. Met name UV licht speelt hierbij een grote rol in. De scheurtjes in het leer ontstaan door slijtage van het product. Het leer wordt tenslotte dagelijks gebruikt. Maar scheurtjes kunnen ook ontstaan door uitdroging als gevolg van de invloed van de omgeving, denk hierbij aan de verwarming en airco. De lederen bekleding gaat hierdoor in kwaliteit achteruit en de conditie verslechterd. Het is belangrijk om ieder kwartaal het leer te reinigen en te voeden. Doet u dit niet dan loopt u het risico op versnelde slijtage, scheuren en kleurproblemen in uw lederen bekleding.

Leren bekleding van uw auto wordt eerst grondig gecheckt op de staat voordat we het beginnen met reinigen. Nadat we uw leder hebben gereinigd zetten we deze in een conditioner zodat uw leder lekker soepel blijft en het levensduur verlengt wordt.

  • STAP 1: Het leer grondig reinigen
  • STAP 2: Het leer beschermen en voeden
bruine leer
Leer gereinigd
Resultaat

OZONBEHANDELING

WAT IS OZON?

Ozon is zuurstof (O2) waaraan zich door elektrische hoogspanning een extra zuurstofatoom heeft gekoppeld. Hierdoor ontstaat ozon (Trizuurstof, O3). In de natuur wordt ozon geproduceerd bij bijvoorbeeld onweersbuien. Hierbij ontstaat ozon door de extreem hoge voltages die gepaard gaan met een flinke onweersbui. De frisse geur die je ruikt na een onweersbui is ozon. Het woord ozon is afgeleid van het Griekse woord ozein en betekent ruiken.

HOE GAAT EEN OZONBEHANDELING IN ZIJN WERK?

Bij een ozonbehandeling wordt een apparaat in uw auto geplaatst dat ozongas produceert. Het ozongas maakt uw auto vrij van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geurtjes en verwijdert de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor vieze geurtjes bij de wortel. Geen tijdelijke oplossing die nare luchtjes maskeert maar een effectieve en permanente manier van geurverwijdering. Voor het meest optimale resultaat dient het ozonapparaat geplaatst te worden ná een dieptereiniging van het interieur.

NARE GEUREN VERDWIJNEN UIT DE AUTO

Heeft u last van nare geuren in uw auto (denk hierbij aan een honden- of rooklucht), dan kan onze ozonbehandeling de oplossing bieden. Onaangename geuren in uw auto, camper of caravan kunnen vele oorzaken hebben. Er kunnen zich bijvoorbeeld bacteriën in uw luchtcirculatiesysteem hebben genesteld, maar ook sigarettenrook, schimmels en/of gemorste levensmiddelen kunnen onaangename geuren verspreiden. Om een geur uit een auto verwijderen heeft Car Care Expert een oplossing, namelijk geurverwijdering middels een professionele ozon behandeling voor het interieur van uw auto.

GEUREN NIET VERDOEZELEN MAAR VERWIJDEREN

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, camper of caravan, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto of camper gereinigd en gedesinfecteerd.

OZONBEHANDELING TEGEN HOOIKOORTS

Heeft u last van hooikoorts? Dan is een ozonbehandeling een uitkomst. De pollen die achterblijven in uw luchtcirculatiesysteem worden door deze behandeling vernietigd.

Door de diverse mogelijkheden en specifieke benodigdheden tijdens een interieur reiniging bieden wij uitsluitend maatwerk. Wij bespreken vooraf de mogelijkheden met u. Maak een afspraak om uw auto interieur te reinigen.

geur verwijderen uit auto