Auto interieur reinigen

Samir van Car Care Expert in Zwanenburg heeft verschillende reinigingsmethodes om jouw auto interieur weer in nieuwstaat te verkrijgen.

Afspraak maken

Voordat we beginnen met auto interieur reinigen. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt vervolgens de bekleding gestoomreinigd en/of geshamponeerd. Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit.

Car cleaning voor bedrijven , Delaers en particulieren Car Care Expert biedt bedrijven, autodealers en ook particulieren heel wat mogelijkheden om hun voertuigen te laten behandelen, van een grondige reinigingsbeurt tot een ultramoderne behandeling met een glascoating. Alles is mogelijk bij ons, van een volledige autoreiniging en lakbehandeling met de modernste technieken en materialen, tot een kleine poetsbeurt om het voertuig bijvoorbeeld keurig bij uw klanten af te leveren.

Een schoon interieur is fijn, en een volledig gereinigd en behandeld interieur is nog fijner. Lederen stoelen zitten bijvoorbeeld veel fijner nadat deze behandeld zijn; het leer is merkbaar soepeler. Langdurige bescherming is zeer belangrijk. Kunststof behandelde delen blijven langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien, maar duizenden kilometers later nog steeds. Hetzelfde geldt voor leerdelen en stoffen bekleding.

contact
interieur detailing
Auto interieur reinigen

Interieur reinigen auto (bekleding)

autobekleding reinigen gaat door middel van een sproei extractie. Wij maken de stoelen eerst vochtig en brengen dan een schoonmaakmiddel met een spray flacon op de bekleding aan en laten deze intrekken om vervolgens erin te boenen. Nadat we dit hebben gedaan gaan we er met de sproei extractie overheen, hierbij worden water en schoonmaakmiddel op de bekleding gespoten en direct weer opgezogen. Hiermee reinigen wij diep in uw auto bekleding en kunnen alle nare vlekken verwijderd worden. Voor specifieke gevallen bieden wij ook behandelingen. Neem bijvoorbeeld die nare vlek op uw dakhemel of nare geuren in uw interieur, door middel van onze ozonbehandelingen behoren zij tot het verleden. 

Autostoelen reinigen

Of je nou leren stoelen of stoffen stoelen hebt! Wij kunnen beiden reinigen! Voor leren stoelen hebben we een andere methode dan voor stoffen of suède bekleding reinigen.

Leer reinigen

Heeft u geen stoffen bekleding maar leer? Niet getreurd ook deze kunnen wij bij Car Care Expert in Zwanenburg weer voor u reinigen en beschermen met een leder conditioner. Elke auto lederen interieur zal zonder de juiste behandeling en verzorging snel verouderen. Het leer verliest dan zijn flexibiliteit en levendigheid. Onder warme omstandigheden, zoals in de zomer, wordt dit proces alleen maar versneld. Leer is een natuurproduct, om die reden kunnen er na verloop van tijd scheurtjes en verkleuringen ontstaan in de lederen bekleding van uw auto.

Reden van verkleuringen

De reden van deze verkleuringen heeft te maken met invloeden van buitenaf. Met name UV licht speelt hierbij een grote rol in. De scheurtjes in het leer ontstaan door slijtage van het product. Het leer wordt tenslotte dagelijks gebruikt. Maar scheurtjes kunnen ook ontstaan door uitdroging als gevolg van de invloed van de omgeving, denk hierbij aan de verwarming en airco. De lederen stoelen gaat hierdoor in kwaliteit achteruit en de conditie verslechterd.

Ieder kwartaal reinigen

Het is belangrijk om ieder kwartaal het leer te reinigen en te voeden. Doet u dit niet dan loopt u het risico op versnelde slijtage, scheuren en kleurproblemen in uw lederen stoelen. Voordat we de leer reinigen van uw auto wordt deze eerst grondig gecheckt op de staat voordat we het beginnen. Nadat we uw auto leer stoelen hebben gereinigd zetten we deze in een conditioner zodat uw leder lekker soepel blijft en het levensduur verlengt wordt.

bruine leer reinigen
Leer reinigen

Ozon behandeling

Naast auto interieur reinigen bieden we ook ozon behandeling aan! Bij een ozonbehandeling wordt een apparaat in uw auto geplaatst dat ozongas produceert. Het ozongas maakt uw auto vrij van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geurtjes en verwijdert de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor vieze geurtjes bij de wortel.

Geen tijdelijke oplossing die nare luchtjes maskeert maar een effectieve en permanente manier van geurverwijdering. Voor het meest optimale resultaat dient het ozonapparaat geplaatst te worden ná een dieptereiniging van het interieur. Meer info op Ozon behandeling

Geuren niet verdoezelen maar verwijderen

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, camper of caravan, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto of camper gereinigd en gedesinfecteerd.

ozon behandeling

Wat kost auto interieur reinigen?

Voor een diepreiniging van uw auto interieur vragen wij prijzen v.a. €99,95 ex btw. Voor dit bedrag wordt uw auto volledig showroomklaar gemaakt! Ook de dakhemel en achterbak worden gereinigd en de stoelen vlekvrij gemaakt doormiddel van shamporel appraraat.

Naast het reinigen van je auto interieur kan je bij Car Care expert ook je auto laten polijsten, je auto laten wassen en je laten auto poetsen. Ook bieden wij speciale lakverzegelingen aan zoals glascoating en textiel coating voor je auto bekleding.

afspraak maken