AUTO POETSEN

Besteed uw auto poetsen uit aan Car Care Expert. Waarom uw auto laten poetsen? De lak van uw auto heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf. Weer, wind, insecten en de zon hebben een negatieve invloed op de autolak. Vogelpoep en insecten branden in de lak en de zon maakt de lak dof. Om er voor te zorgen dat deze boosdoeners zo min mogelijk de kans krijgen om schade aan te richten is het verstandig om uw auto minimaal eens per jaar door ons te laten poetsen. De lak van uw auto periodiek laten poetsen is goed voor het behoud van de lak en de restwaarde van uw auto.

EEN VAKKUNDIGE POETSBEURT

Bij Car Care expert in Zwanenburg bent u aan het juiste adres. Als professioneel carcleaning en detailing bedrijf hebben wij een grote passie voor auto poetsen en het showroomklaar maken van ieder type voertuig. Het poetsen van uw eigen auto kan veel tijd in beslag nemen en vaak ziet u na het auto poetsen dat de auto nog steeds vuil bevat. Daarom raden wij aan om uw auto te laten poetsen bij ons professionele autopoetsbedrijf. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste professionele producten en apparatuur behoren wij tot de betere autopoetsbedrijven van Nederland!

CAR CARE EXPERT GAAT PROFESSIONEEL TE WERK

Voordat uw voertuig zijn auto poets- en beschermlaag krijgt, wordt uw auto door ons eerst grondig gewassen. Na deze professionele wasbeurt, wordt met een speciale reinigingstechniek ingetrokken vuil machinaal uit de lak getrokken. Uw auto lijkt na een wasbeurt namelijk schoon, maar vuil dat is ingetrokken wordt niet verwijderd door alleen grondig te wassen. Door middel van machinaal poetsen krijgt de lak zijn oorspronkelijk kleur weer terug. Als deze stap wordt overgeslagen, blijft de lak na het aanbrengen van de poets laag vuil en ruw. Laat uw auto poetsen bij Car Care Expert in Zwanenburg. Auto laten poetsen? maak dan nu een afspraak

Auto poetsen Audi
auto poetsen
Auto poetsen audi s5
auto laten poetsen

WASSTRAAT OF AUTO LATEN POETSEN?

Grote kans dat u voor het gemak wel meer dan eens door de wasstraat bent gereden. U bespaart tijd en hoeft zelf niet aan de slag. Maar let op; de resultaten zijn niet al te best… De grote borstels bereiken nooit alle kleine, lastige hoekjes en kiertjes. Daarnaast heeft u grote kans op roestvorming na een bezoekje aan de wasstraat. Bij het laten wassen met de hand zul ke wel alle naden en kieren bereiken, alleen na het wassen gaan we altijd uw auto poetsen, hier om zeker van te zijn dat de auto goed is beschermt met een waslaag. Je kunt natuurlijk ook andere beschermlagen kiezen.

NADELEN CARWASH

in het geval van een nieuwe auto raden wij zeer af om de auto mechanisch te laten wassen in een wasstraat. De lak van een nieuwe auto heeft namelijk nog een half jaar nodig om volledig uit te harden. Hetzelfde geldt voor auto’s die opnieuw gespoten zijn (ook wanneer dit gedeeltelijk of lokaal gebeurd is): de lak lijkt voor het blote oog droog, maar moet in werkelijkheid nog enige tijd uitharden. Een ander nadeel van het gebruiken van de wasstraat of wasserette is dat een auto wasstraat-krasjes in de lak kan krijgen. Dit is vaak het geval bij wasboxen met borstels: de versleten haren die tegen je auto ronddraaien zorgen voor swirls: swirls zijn kleine ronde krassen in de autolak die er vrij lastig uit gaan.

Alleen een goede polijst behandeling of stevige wax-beurt zorgt ervoor dat deze swirls weer uit de autolak zullen verdwijnen. Door onze uitgebreide kennis kunt u met elk voertuig bij ons terecht voor een professionele auto poetsbeurt. Car Care Expert in Zwanenburg is zeer bekend op het gebied van autolakken en bijbehorende technieken, diverse laksoorten en speciale behandelingen voor alle automerken en voertuigen. Wij hanteren de beste producten, waardoor uw auto of voertuig het allerbeste resultaat krijgt. Laat uw auto poetsen bij Car Care Expert in Zwanenburg. Maak nu een afspraak! Terug naar home

Auto beschermen na het poetsen!

Nadat wij uw auto hebben gepoetst kunnen we deze in een lakbescherming, denk hierbij aan een waxlaag, maar dat kan ook in een duurzame nano coating zijn. Wij bieden zelf 3 soorten lakbeschermingen aan. 1. Waxguard een duurzame waxlaag dat ongeveer 18 maanden op je auto blijft en zorgt voor een mooie glans. 2. Carpro Gliss is een voor iederene die het deaal vind dat de auto een ultra glad, glanzende en water afstotend effect heeft. Hiermee zie je letterlijk de regendruppels eraf vliegen. Deze effect blijft ongeveer 12 maanden. 3. Glascoating Cquartz is onze duurzame glascoating dat je auto voor minimaal 2 jaar beschermt. Glascoating zorgt voor een extra diepe mooie glans en zorgt ook dat de regendruppels je auto afvliegen. tevens is deze pakket aan te vullen met een Carpro Gliss behandeling. Dit zorgt dat je auto voor minimaal 3 jaar beschermt is.