Auto poetsen

Voordat we gaan poetsen, moeten we eerst de auto zorgvuldig wassen. Wassen doen we dan ook op een veilig manier. Dit gebeurt dan ook met flinke hoeveelheid water, een spons en autoshampoo en een 2 emmer systeem, dit om krassen tegen te gaan.

Expert in auto poetsen

Car Care Expert Glans garantie

Klanten geven ons een 4,8 uit de 5

Vragen of contact?

Adres

Leerweg 3a
1161 AA Zwanenburg

De hoogste kwaliteit PPF van Profilm

De beste coating producten

Professionele poetsbeurt

Een vakundige poetsbeurt

Besteed uw auto poetsen uit aan Car Care Expert. Waarom uw auto laten poetsen? De lak van uw auto heeft bescherming nodig tegen invloeden van buitenaf. Weer, wind, insecten en de zon hebben een negatieve invloed op de autolak. Vogelpoep en insecten branden in de lak en de zon maakt de lak dof. Om er voor te zorgen dat deze boosdoeners zo min mogelijk de kans krijgen om schade aan te richten is het verstandig om uw auto minimaal eens per jaar door ons te laten poetsen. De lak van uw auto periodiek laten poetsen is goed voor het behoud van de lak en de restwaarde van uw auto.

Snel een scherpe offerte voor jouw auto?
Vraag direct een offerte aan of WhatsApp ons.

We care as much as you about your car

Tarieven

Alle auto die worden gepoetst, worden eerst grondig gewassen, gekleid en gedroogd. Hierna worden de lijsten afgeplakt en dan beginnen we met poetsen. Na het poetsen wordt de auto ontvet en beschermt met een wax die minimaal 6 maanden actief op uw auto zal blijven. Wij bieden naast onze standaard waslaag ook andere bescherming aan! Dit kan zijn een nano coating, glascoating of u wilt u auto ook beschermen tegen steenslag, dan bieden wij onze PPF folie aan!

interieur reiniging auto

Autowassen + binnenkant

Wasbeurt van binnen en buiten in een uur tijd alles schoon. 

Gehele auto

In 1 uur klaar

Velgen + banden

Kunstof behandeling

€ 74,95,-

PPF Folie

Interieur Reiniging

Professioneel laten reinigen van binnen in 90 minuten. 

Diepstomen

Hemel reiniging

Diep reiniging

Kunstof behandeling

vanaf € 149,95,-

car detailing

Auto Polijsten

Gehele auto gepolijst en gereinigd tot in nieuwstaat. Duurt halve dag. 

Auto polijsten 

Velgen + banden 

Bekleding reinigen

Optie: Glascoating

vanaf € 249,95

Tips bij autowassen

Vergeet de sensor van het hulpsysteem niet tijdens het wassen! Door de auto te wassen of een emmer zeepsop te gebruiken: U kunt de auto op vele manieren reinigen. Hoe doe je het correct en wanneer kun je de beste tijd kiezen? Voor sommige mensen is autowassen essentieel, anderen zien het als pure ontspanning. Uw auto kan namelijk baat hebben bij regelmatige schoonmaak. Veel rijhulp systemen werken via camera’s en sensoren, en werken pas goed nadat ze schoon zijn. Daarnaast blijven er na de winter geen zoutwaterresten aan uw auto kleven. Als u uw eigen auto wilt verkopen, profiteert u daarvan.
 

Gebruik geen sponzen!

Als je voor de deur of in de wasruimte wilt werken, houd dan rekening met het volgende. Gebruik geen sponzen, maar gebruik microvezelhandschoenen. Vuil en zand kunnen zich ophopen in de spons en krassen veroorzaken. Ververs het water in de emmer regelmatig; stof en zand blijven op de bodem. Als de schoonmaak handschoenen in het water wordt gedompeld, kunnen ze vlekken veroorzaken.

Was altijd verticaal! 

Was de auto altijd verticaal. Draaibeweging creëert zogenaamde “swirls” in de autolak. Cirkelvormige krasjes die duidelijk zichtbaar onder vol (zon) licht. Maak de velgen schoon met een speciale velgenreiniger. Gebruik een verfkwast om de reiniger gelijkmatig te verdelen. En vergeet niet de achterkant van het wiel grondig schoon te maken. Anders veroorzaakt dit weer opgehoopt vuil wat moeilijker is schoon te maken.
 

Hogedrukspuit houd genoeg afstand!

Gebruik je een hogedrukreiniger? Zorg voor een afstand van minimaal 20 cm tussen het mondstuk van de spuit en de lak van de auto. Dit om onnodige lakschade te voorkomen. Droog de auto af met een handdoek (ook wel een “watermagneet” genoemd). Dit is een zeer zachte doek en zal de lak niet beschadigen. Bovendien kan deze watermagneet meerdere keren zijn eigen gewicht opnemen.

Voorkom vervuilde sensoren

Vervuilde sensoren en camera’s op auto’s die door de bestuurder worden bijgestaan, kunnen onveilige verkeersomstandigheden veroorzakenWanneer stof of sneeuwafval zich ophoopt op de benodigde radars, camera’s of sensoren, zullen dergelijke technische hulpmiddelen niet goed werkenMet een schone auto kunt u een dubbel effect bereiken: uw veiligheidsuitrusting werkt normaal en de hulpsystemen van andere auto’s zullen u zien. Als uw auto erg vuil is, kunnen de sensors dat niet duidelijk meer detecteren.

Hars en honingdauw

Hars en honingdauw zijn moeilijk van de auto te verwijderen. Zeker als de plakkerige substantie hard wordt, omdat deze al een tijdje in je auto zit. De hars is afkomstig van bepaalde boomsoorten en de hars wordt geproduceerd door bladluizen. U kunt proberen om met warm water, wat shampoo en een zachte vezeldoek maar geen spons te gebruiken om de verse hars of honing te verwijderen. Vermijd bij het verwijderen van vuil overmatige kracht om krassen te voorkomen. Voor meer informatie voor het verwijderen van hars zie pagina: Hars verwijderen van auto

Waarom klanten voor ons kiezen

We hebben al 100+ auto liefhebbers geholpen.

Bij Car Care expert in Zwanenburg bent u aan het juiste adres. Als professioneel carcleaning en detailing bedrijf hebben wij een grote passie voor auto poetsen en het showroomklaar maken van ieder type voertuig. Het poetsen van uw eigen auto kan veel tijd in beslag nemen en vaak ziet u na het auto laten poetsendat de auto nog steeds vuil bevat. Daarom raden wij aan om uw auto te laten poetsen bij ons professionele autopoetsbedrijf. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste professionele producten en apparatuur behoren wij tot de betere autopoetsbedrijven van Nederland!

Glans garantie

Alles onder één dak

10 jaar ervaring

De beste coatings

Top service

Vakmanschap

auto poetsen amsterdam

Professioneel te werk

Car Care Expert

Voordat uw voertuig zijn auto poets- en beschermlaag krijgt, wordt uw auto door ons eerst grondig gewassen. Na deze professionele wasbeurt, wordt met een speciale reinigingstechniek ingetrokken vuil machinaal uit de lak getrokken. Uw auto lijkt na een wasbeurt namelijk schoon, maar vuil dat is ingetrokken wordt niet verwijderd door alleen grondig te wassen. Door middel van machinaal poetsen krijgt de lak zijn oorspronkelijk kleur weer terug. Als deze stap wordt overgeslagen, blijft de lak na het aanbrengen van de poets laag vuil en ruw. Laat uw auto poetsen bij Car Care Expert in Zwanenburg. Auto laten poetsenmaak dan nu een afspraak.

Wasstraat of auto laten poetsen

Grote kans dat u voor het gemak wel meer dan eens door de wasstraat bent gereden. U bespaart tijd en hoeft zelf niet aan de slag. Maar let op; de resultaten zijn niet al te best… De grote borstels bereiken nooit alle kleine, lastige hoekjes en kiertjes. Daarnaast heeft u grote kans op roestvorming na een bezoekje aan de wasstraat. Bij het laten wassen met de hand zul ke wel alle naden en kieren bereiken, alleen na het wassen gaan we altijd uw auto poetsen, hier om zeker van te zijn dat de auto goed is beschermt met een waslaag. Je kunt natuurlijk ook andere beschermlagen kiezen.

 

Wasstraat

Nadelen Carwash

In het geval van een nieuwe auto raden wij zeer af om de auto mechanisch te laten wassen in een wasstraat. De lak van een nieuwe auto heeft namelijk nog een half jaar nodig om volledig uit te harden. Hetzelfde geldt voor auto’s die opnieuw gespoten zijn (ook wanneer dit gedeeltelijk of lokaal gebeurd is): de lak lijkt voor het blote oog droog, maar moet in werkelijkheid nog enige tijd uitharden.

Een ander nadeel van het gebruiken van de wasstraat of wasserette is dat een auto wasstraat-krasjes in de lak kan krijgen. Dit is vaak het geval bij wasboxen met borstels: de versleten haren die tegen je auto ronddraaien zorgen voor swirls: swirls zijn kleine ronde krassen in de autolak die er vrij lastig uit gaan. Alleen eengoede polijst behandeling of stevige wax-beurt zorgt ervoor dat deze swirls weer uit de autolak zullen verdwijnen. Door onze uitgebreide kennis kunt u met elk voertuig bij ons terecht voor een professionele auto poetsbeurt.

Car Care Expert in Zwanenburg is zeer bekend op het gebied van autolakken en bijbehorende technieken, diverse laksoorten en speciale behandelingen voor alle automerken en voertuigen. Wij hanteren de beste producten, waardoor uw auto of voertuig het allerbeste resultaat krijgt. Auto laten poetsen bij Car Care Expert in Zwanenburg. Maak nu een afspraak!

Auto beschermen na het poetsen!

Auto laten poetsen en beschermen door een vakkundig autopoetsbedrijf?

Nadat wij uw auto hebben gepoetst kunnen we deze in een lakbescherming zetten, denk hierbij aan een waxlaag, maar dat kan ook in vorm van een duurzame nano coating zijn. Wij bieden zelf 3 soorten autolak beschermingen aan.

1. Waxguard is een duurzame waxlaag die niet alleen 18 maanden de auto beschermt maar zorgt ook voor een uiterst mooie glans van de autolak.

2. Carpro Gliss is een voor iedereen die het ideaal vind dat de auto een ultra glad, glanzende en water afstotend effect heeft. Hiermee ziet u letterlijk de regendruppels van de lak afvliegen. Deze bescherming blijft ongeveer 12 maanden aanwezig.

3. Glascoating is een duurzame coating die de auto voor minimaal tussen de 2 en 5 jaar beschermt. Glascoating zorgt voor een extra uitmuntende glans en is water afstotend zodat de regendruppels van uw auto afvliegen. Tevens bieden we ook de labocosmetica STC en HPC aan die de autolak minimaal 3  jaar garantie geven. Dit zorgt dat je auto voor minimaal 5 jaar beschermt is.

foto voor auto laten polijsten
nano-coating-zwanenburg
Contactformulier

6 + 13 =

Direct een offerte ontvangen?

Wil je snel een prijsindicatie ontvangen? Maak dan gebruik van ons offerte formulier of bel ons op 06 465 687 87.

Car Care Expert tegengekomen via het web en zag ongelooflijk veel mooie auto's voorbij komen. Zodoende wist ik dat mijn Porsche in goede handen zou zijn en niets is minder waar. Mij is een grondige polijstbeurt aangeraden en glascoating. De auto glimt als nooit van tevoren en ik spuit de auto af met water. Nu weer in overleg voor Stealth PPF folie... hier laat ik mijn auto in onderhoud. Had dit veel eerder moeten doen. Absoluut een aanrader!

B. Kazemi

Samir heeft onze auto onder handen genomen omdat wij deze wilden gaan verkopen. Het resultaat was echt super. Lichtkleurig lederen interieur is weer smetteloos schoon en exterieur ziet er weer als nieuw uit..en dat voor een auto van 10 jaar oud. Het resultaat was zo goed dat we besloten de auto niet te verkopen 🙂

Yvo Gortemaker