Auto laten poetsen

Door Car Care Expert

Uw voertuig krijgt het dagelijks zwaar te verduren. Vuil, vocht én verkleuring door UV-stralingen zijn verschillende factoren waaraan uw voertuig regelmatig wordt blootgesteld. Om de invloed van deze factoren te minimaliseren en de kwaliteit van uw lak te behouden dient u uw voertuig regelmatig te poetsen. Uw auto poetsen verlengt namelijk de levensduur van de lak aanzienlijk waardoor uw bolide er langer mooi uitziet en roest geen kans krijgt. Goed poetswerk kan zelfs de inruilwaarde van uw auto behoorlijk verhogen!

Car Care Expert in Zwanenburg in plaats van de carwash

Grote kans dat u voor het gemak meer dan eens door de wasstraat bent gereden voor een poetsbeurt. U bespaart tijd en hoeft zelf niet aan de slag. Maar let op; de resultaten zijn niet al te best… De grote borstels bereiken nooit alle kleine, lastige hoekjes en kiertjes. Daarnaast heeft u grote kans op roestvorming na een bezoekje aan de wasstraat.

Door onze uitgebreide kennis kunt u met elk voertuig bij ons terecht voor een professionele auto poetsbeurt. Car Care Expert in Zwanenburg is zeer bekend op het gebied van autolakken en bijbehorende technieken, diverse laksoorten en speciale behandelingen voor alle automerken en voertuigen. Wij hanteren de beste producten, waardoor uw auto of voertuig het allerbeste resultaat krijgt.

Car Care Expert gaat grondig te werk

Voordat uw voertuig zijn auto poets- en beschermlaag krijgt, wordt deze eerst grondig gewassen. Na deze professionele wasbeurt, wordt met een speciale reinigingstechniek ingetrokken vuil machinaal uit de lak getrokken. Een voertuig lijkt na een wasbeurt namelijk schoon, maar vuil dat is ingetrokken wordt niet alleen met grondig wassen verwijderd. Door middel van machinaal poetsen krijgt de lak zijn oorspronkelijk kleur terug. Wordt deze stap overgeslagen, blijft de lak na het aanbrengen van de poets laag vuil en ruw. Laat uw auto poetsen bij Car Care Expert in Zwanenburg. Maak nu een afspraak!

Audi polijsten
Polijsten mercedes
polijsten auto s5
Bentley poetsen Car Care Expert Zwanenburg