CAR DETAILING

Car detailing is het reinigen van voertuigen op een gespecialiseerde en gedetailleerde manier. Hieronder verstaan we: het reinigen van het interieur, het behandelen lederen zetels, het reinigen motorruimte, banden en velgen, lakcorrecties door middel van polijsten en verzegelen van de lak door de beste coatings.

 
Car Care Expert is een gespecialiseerd en servicegericht detailingbedrijf, expert in het schoonmaken, polijsten, coaten en waxen van alle type auto’s. U bent bij ons als trotse autobezitter met uw kostbare bezit verzekerd van een geconditioneerde en veilige omgeving waar er aan perfectie gewerkt kan worden.
Car detailer porsche
Car detailing Audi q8
Car detailing Bmw

AUTO POLIJSTEN

Wanneer laat u uw auto polijsten? Wellicht bij overname van een tweedehandse auto of omdat u gewoon weer die showroomlook voor uw auto wilt ervaren. Een intensieve poetsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van uw auto. Als de lak van uw auto in de loop van de jaren dof is geworden en krassen heeft opgelopen, dan kunt u uw auto laten polijsten door Car Care Expert.

Bij het polijsten van uw auto wordt een heel dun laagje van de lak afgeschaafd. Door deze behandeling worden kleine krasjes en beschadigingen uit de lak verwijderd en wordt de lak weer egaal. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en hierdoor krijgt de lak zijn glans weer terug.

INTERIEUR REINIGEN

Voor het reinigen van de binnenkant van uw auto hebben wij van Car Care Expert in Zwanenburg verschillende methoden. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Stoffen bekleding kunnen we vervolgens voor u shamporellen, lederen bekleding kunnen we voor u reinigen en vervolgens conditioneren. Eventuele ongewenste geuren kunnen we uit uw auto verwijderen door onze ozonbehandeling.

LEDEREN BEKLEDING BEHANDELEN

Zoals gezegd kunnen we bij car detailing Car Care Expert uw lederen bekleding reinigen en vervolgens voeden en beschermen. Leren bekleding van uw auto wordt eerst grondig gecheckt op de staat voordat we het beginnen met reinigen. Nadat we uw leder hebben gereinigd zetten we deze in een conditioner zodat uw leder lekker soepel blijft en de levensduur verlengd wordt.

Detailing interior
porsche car detailing

EXCLUSIEVE BEHANDELINGEN

Onze meest gekozen exclusieve behandeling is onze glascoating behandeling. Wanneer een auto wordt behandeld met een glascoating wordt daarmee bedoeld dat er een zeer sterke coating op de lak wordt aangebracht. Uw auto is met deze zeer sterke coating extra beschermd tegen allerlei omstandigheden en vuil die uw lak normaal gesproken kunnen aantasten.

Door de hardheid van glascoating geniet u onder andere van de volgende voordelen:

SLIJTAGEVAST – Door de hardheid van de glascoating wordt het lakoppervlak voorzien een duurzame slijtvaste laag.

DIEPE GLANS – De glansgraad van een glascoating ligt hoger dan die van de originele lak van de auto.

ZELFREINIGEND – De poriën van de lak worden gevuld en afgesloten wat de grip die vervuiling op het lakoppervlak heeft drastisch verminderd. Dit creëert de zelfreinigende-werking.

WATERAFSTOTEND – De glascoating heeft een hoge waterafstotende werking welke gehandhaafd blijft gedurende de gehele periode dat de glascoating aanwezig is op de lak.