Nano coating

Wilt u uw auto laten beschermen met een nano coating, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen uw autolak, textiel, kunststof, autoruiten beschermen met nano coating, kortom de hele auto kan ermee beschermt worden!

Contact

Wat is nanocoating?

Met een nanocoating druppelen de vloeistoffen van oppervlakken zeer makkelijk af. U veegt de vlekken met een vochtige doek weg en bacteriën en schimmels kunnen zich niet meer hechten. Het materiaal wat met nano coating aangebracht is blijft veel langer in de originele staat, doordat het veel minder beschadigt, verrot, verroest en oxideert. Hierdoor gaat het veel langer mee.

Een coating zorgt ervoor dat uw auto waterafstotend, zelfreinigend, slag en stootvastheid is. Wie wilt dat nou niet. De coating nano zorgt ervoor dat de vuil dat op uw auto komt niet hecht aan uw auto lak, maar aan de aangebrachte coating. Waardoor het makkelijk wordt om vuil van uw auto af te halen, zonder deze te beschadigen. Ook uw heeft waarschijnlijk meegemaakt dat wanneer vogelpoep om uw auto komt en u het niet meteen eraf haalt dat u meteen een afdruk hebt van de vogelpoep, dit komt omdat de vogelpoep door alle chemicaliën rechtstreeks uw autolak aantast en dus meteen een afdruk achterlaat! Niet zo fijn. Met onze coating voorkom je dat vogelpoep direct uw autolak aantast. Wij raden wel ten alle tijden om vogelpoep te verwijderen, ook wanneer deze in een nano coating of glascoating is gezet.

Nano coating laten aanbrengen

Bij ons kunt u terecht om een coating aan te laten brengen op uw voortuig, voordat wij deze in een nano coating zetten, wordt uw auto eerst volledig gereinigd en gepolijst! U wilt natuurlijk wel dat wanneer uw auto in een coating laat zetten, dat deze er wel kras vrij bijstaat, mocht je deze niet laten polijsten, dat zul je de wasstraat krassen wat duidelijker gaan zien. Tevens zorgt dat een coating dat uw auto meer gaat glimmen dan voorheen en dat u een diepere glans erop krijgt!

Uw auto wordt dus eerst grondig gewassen en dan gepolijst. Na het polijsten van uw auto wordt deze ontvet, zodat de coating directe hechting heeft met uw autolak. Mocht de lak niet ontvet wordt dan hecht de coating op de polijst resten, wat betekent dat uw na een maand geen coating om uw lak meer heeft.. Vandaar dat ontvetten een zeer belangrijke taak is voordat de coating aangebracht wordt.

Nano coating eigenschappen

  • Vuilafstotend
  • Transparant
  • Hydrofoob (waterafstotend)
  • Enorm slijtvast,
  • Autowasbestendig,
  • Makkelijk schoon te maken
  • 12 tot 18 maanden beschermt

Hoe werkt nanocoating?

Een mooi comfortabel netwerk wordt gemaakt op een oppervlak met nanocoating. Dit is een chemisch proces waarin het oppervlak een zeer hydrofoob of hydrofoob wordt en het wordt onder andere waterdicht, vuil en vet. Nanodeeltjes zijn erg klein: 10-9 meter, dus 0,000.000 001 meter of een miljard dong. Omdat het echter een soepel netwerk is, is het nog steeds “respiratoire” en is het gebied niet gesloten. Tegelijkertijd maakt nanocotage het oppervlak sterker omdat het een beetje harder wordt. De negatieve effecten van weekmakers worden ook vertraagd door UV-straling.

Het lotuseffect

Als het oppervlak is behandeld met een hydrofobe nanovloeistof, zal het oppervlak zich gedragen als een lotusblad. Deze weerstand tegen water en vuil wordt ook wel het “lotuseffect” genoemd. Kenmerkend is dat het een makkelijk schoon te maken oppervlak wordt. De oppervlakte-eigenschappen kunnen worden afgestemd met behulp van verschillende nanovloeistoffen.

Duurzaam en biologisch

Onze nanocoatings zijn duurzaam, milieuneutraal, geurloos en onzichtbaar. De nanocoating is gemaakt van kwartszand, 100% organisch. Dit zand vergaat uiteindelijk permanent en wordt teruggegeven aan de natuur. Nanocoatings worden end-to-end geproduceerd. Met Cradle to Cradle zorgt u ervoor dat het productieproces geen milieuverontreinigingen veroorzaakt en dat het product van begin tot eind op natuurlijke wijze kan worden opgenomen.

Contact