Nano coating

Wilt u uw auto laten beschermen met een nano coating, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen uw autolak, textiel, kunststof, autoruiten beschermen met nano coating, kortom de hele auto kan ermee beschermt worden!

Expert in nanocoating

Vuilafstotend

Uitgebreide garantie

Vragen of contact?

Adres

Leerweg 3a
1161 AA Zwanenburg

De hoogste kwaliteit PPF van Profilm

De beste coating producten

Lakbescherming coating

Wat is Nanocoating?

Met een nanocoating druppelen de vloeistoffen van oppervlakken zeer makkelijk af. U veegt de vlekken met een vochtige doek weg en bacteriën en schimmels kunnen zich niet meer hechten. Het materiaal wat met nano coating aangebracht is blijft veel langer in de originele staat, doordat het veel minder beschadigt, verrot, verroest en oxideert. Hierdoor gaat het veel langer mee.

 

nano-coating-amsterdam

Een coating zorgt ervoor dat uw auto waterafstotend, zelfreinigend, slag en stootvastheid is. Wie wilt dat nou niet. De coating nano zorgt ervoor dat de vuil dat op uw auto komt niet hecht aan uw auto lak, maar aan de aangebrachte coating. Waardoor het makkelijk wordt om vuil van uw auto af te halen, zonder deze te beschadigen. Ook uw heeft waarschijnlijk meegemaakt dat wanneer vogelpoep om uw auto komt en u het niet meteen eraf haalt dat u meteen een afdruk hebt van de vogelpoep, dit komt omdat de vogelpoep door alle chemicaliën rechtstreeks uw autolak aantast en dus meteen een afdruk achterlaat! Niet zo fijn. Met onze coating voorkom je dat vogelpoep direct uw autolak aantast. Wij raden wel ten alle tijden om vogelpoep te verwijderen, ook wanneer deze in een nano coating of glascoating is gezet.

coating glascoating

Nano coating laten aanbrengen

Coating aanbrengen

Bij ons kunt u terecht om een coating aan te laten brengen op uw voortuig, voordat wij deze in een nano coating zetten, wordt uw auto eerst volledig gereinigd en gepolijst! U wilt natuurlijk wel dat wanneer uw auto in een coating laat zetten, dat deze er wel kras vrij bijstaat, mocht je deze niet laten polijsten, dat zul je de wasstraat krassen wat duidelijker gaan zien. Tevens zorgt dat een coating dat uw auto meer gaat glimmen dan voorheen en dat u een diepere glans erop krijgt!

Uw auto wordt dus eerst grondig gewassen en dan gepolijst. Na het polijsten van uw auto wordt deze ontvet, zodat de coating directe hechting heeft met uw autolak. Mocht de lak niet ontvet wordt dan hecht de coating op de polijst resten, wat betekent dat uw na een maand geen coating om uw lak meer heeft.. Vandaar dat ontvetten een zeer belangrijke taak is voordat de coating aangebracht wordt.

We care as much as you about your car

Hoe werkt nanocoating

Een mooi comfortabel netwerk wordt gemaakt op een oppervlak met nanocoating. Dit is een chemisch proces waarin het oppervlak een zeer hydrofoob of hydrofoob wordt en het wordt onder andere waterdicht, vuil en vet. Nanodeeltjes zijn erg klein: 10-9 meter, dus 0,000.000 001 meter of een miljard dong. Omdat het echter een soepel netwerk is, is het nog steeds “respiratoire” en is het gebied niet gesloten. Tegelijkertijd maakt nanocotage het oppervlak sterker omdat het een beetje harder wordt. De negatieve effecten van weekmakers worden ook vertraagd door UV-straling.

nano coating waterafstotend

Nano coating eigenschappen

Vuilafstotend

Transparant

Waterafstotend

Enorm slijtvast

Makkelijk schoon te maken

12 tot 18 maanden beschermt

Het lotuseffect

Als het oppervlak is behandeld met een hydrofobe nanovloeistof, zal het oppervlak zich gedragen als een lotusblad. Deze weerstand tegen water en vuil wordt ook wel het “lotuseffect” genoemd. 

Kenmerkend is dat het een makkelijk schoon te maken oppervlak wordt. De oppervlakte-eigenschappenkunnen worden afgestemd met behulp van verschillende nanovloeistoffen.

Duurzaam en biologisch

Onze nanocoatings zijn duurzaam, milieuneutraal, geurloos en onzichtbaar. De nanocoating is gemaakt van kwartszand, 100% organisch. Dit zand vergaat uiteindelijk permanent en wordt teruggegeven aan de natuur. 

Nanocoatings worden end-to-end geproduceerd. Met Cradle to Cradle zorgt u ervoor dat het productieproces geen milieuverontreinigingen veroorzaakt.

Waarom klanten voor ons kiezen

We hebben al 100+ auto liefhebbers geholpen.

Car Care Expert staat al jaren voor de beste verzorging van auto's. Voor alleen een diepreiniging of het poetsen van je auto ben je bij ons al welkom. Maar voor het complete plaatje begint eigenaar Samir te stralen, een auto als nieuw en gedetailed afleveren vind ik het mooiste wat er is. Elke auto krijgt een behandeling of hij vanmijzelf is en dan nog dat beetje extra.

Glans garantie

Alles onder één dak

10 jaar ervaring

De beste coatings

Top service

Vakmanschap

Contactformulier

10 + 11 =

Direct een offerte ontvangen?

Wil je snel een prijsindicatie ontvangen? Maak dan gebruik van ons offerte formulier of bel ons op 06 465 687 87.

Car Care Expert tegengekomen via het web en zag ongelooflijk veel mooie auto's voorbij komen. Zodoende wist ik dat mijn Porsche in goede handen zou zijn en niets is minder waar. Mij is een grondige polijstbeurt aangeraden en glascoating. De auto glimt als nooit van tevoren en ik spuit de auto af met water. Nu weer in overleg voor Stealth PPF folie... hier laat ik mijn auto in onderhoud. Had dit veel eerder moeten doen. Absoluut een aanrader!

B. Kazemi

Samir heeft onze auto onder handen genomen omdat wij deze wilden gaan verkopen. Het resultaat was echt super. Lichtkleurig lederen interieur is weer smetteloos schoon en exterieur ziet er weer als nieuw uit..en dat voor een auto van 10 jaar oud. Het resultaat was zo goed dat we besloten de auto niet te verkopen 🙂

Yvo Gortemaker