Auto laten polijsten

Car Care Expert in Zwanenburg

Wanneer uw auto laten polijsten? Wanneer de lak van uw auto in de loop van de jaren dof is geworden en krassen heeft opgelopen, laat u uw auto polijsten. Polijsten is eigenlijk niets anders dan een heel dun laagje van de lak afschaven. Daardoor worden kleine krasjes en beschadigingen verwijderd en wordt de lak weer egaal. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en hierdoor krijgt de lak zijn glans weer terug. Bij diepere krassen volstaat het polijsten van de lak niet en zal er gebruik moeten worden gemaakt van een andere hersteltechniek.

Met grote passie en uiterste precisie voorziet Car Care Expert in Zwanenburg uw voertuig van een polijstbehandeling. De werkwijze die wij bij een auto polijsten hanteren leest u hieronder:

  1. Met uitsluitend hoogwaardige reinigingsmiddelen beginnen wij met een grondige wasbeurt. Dit is nodig om al het vuil te verwijderen en verder te gaan op een schone basis.
  2. Na het wassen wordt de autolak behandeld door middel van een kleibehandeling. Met een blokje klei wordt al het hardnekkig vuil verwijderd dat na de wasbeurt is blijven zitten. Ook vuil dat de lak na verloop van tijd kan aantasten wordt hiermee weggehaald. Denk hierbij aan teer, boomhars en insecten.
  3. Na de kleibehandeling kunnen we beginnen met het polijsten van de lak. Dit gaat in drie stappen; grof, middel en fijn. Bij de grove polijstbeurt worden de diepe krassen behandeld, bij de middelste stap wordt de lak van uw auto weer op glans gebracht en met de laatste, fijne stap worden de kleine ronde waskrasjes, ook wel swirls genoemd, verwijderd.

Tijdens het polijsten door Car Care Expert Zwanenburg

Na het polijsten van uw auto

Nadat wij uw voertuig hebben gepolijst, wordt deze ontvet en is het de bedoeling dat de lak beschermd is tegen verschillende factoren van buitenaf. Denk hierbij aan teer, hars en UV-stralen. Wij bieden verschillende beschermingen aan voor na de polijstbehandeling.

  • Standaardwax; deze beschermt uw voertuig tot 6 maanden lang.
  • WaxGuard; dit is een uniek lakverzegelingsproduct dat een zichtbaar hogere en diepere glans geeft aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.
  • Teflon; uw laklaag krijgt hiermee een hoogglanzend transparant pantser. Het beschermt de buitenkant van uw voertuig tegen weersinvloeden en zorgt ervoor dat uw voertuig makkelijk schoon te houden is. Hierna hoeft u uw voertuig ongeveer 1,5 jaar niet meer te poetsen.
  • Glascoating; biedt de meest duurzame (harde) bescherming voor uw lak. De glascoating sluit het lakoppervlak geheel af en verzegelt dit voor minimaal 2 jaar.

Eindresultaat van het polijsten door Car Care Expert

Meer informatie over de behandeling die u kunt toepassen na het polijsten vindt u op de pagina Exclusieve behandelingen.
Direct een afspraak maken!

Audi a3 hologram

Audi poetsen
Polijsten verschil
Bentley bentayga wassen
maserati poetsen