Profilm paint protection film

Profilm (Paint Protection Film) biedt u optimale lakbescherming voor uw auto én een extra diepe glans. Car Care expert is een gecertificeerd PS / PPF installer en werkt uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit: Profilm

Contact

Bij Car Care Expert werken we niet alleen met de beste kwaliteit PPF maar nog belangrijker geven wij de grootste zorg aan jouw auto. Het beschermen en detailen van de lak vinden wij het mooiste vak wat er is en dit zie je terug ook in de diensten die we bieden, dit doen we ook met veel passie.

Wij garanderen ten alle tijden een mooi eindresultaat. Het mooiste eindresultaat krijg je alleen als we grondig en secuur te werk gaan. Wij plakken dan ook niet alleen de PPF maar inspecteren, wassen, kleien, polijsten en spoelen de auto eerst af voordat de PPF aangebracht wordt. Op de Profilm PPF zit maar liefst 10 jaar garantie. Is er eventueel maatwerk PPF nodig? Ook dat is bij ons geen probleem.

Snel een scherpe offerte voor jouw auto? vraag direct een offerte aan of whatssap ons.


ULTIEME LAKBESCHERMING MET PAINT PROTECTION FILM (PPF)

PPF folie laten aanbrengen, zodat het lakoppervlak beschermd is tegen beschadigingen van buitenaf? Met deze transparante zelfhelende labeschermingsfolie kunnen wij diverse beschadigingen voor je voorkomen, of zelfs laten verdwijnen. Ook wanneer jij je auto iedere dag intensief gebruikt, is deze beschermd tegen steenslag en krassen. Kom meer te weten over de mogelijkheden van het laten aanbrengen van paint protection film of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

ANTI STEENSLAG FOLIE LATEN PLAATSEN

De anti steenslag folie of lakbeschermingsfolie van Profilm beschermt de auto tegen steenslag, parkeerschade en krassen van buitenaf.  Het biedt ook bescherming tegen vogelpoep, teerspatten, weersomstandigheden en UV. Steenslag is helaas niet te voorkomen, maar steenslag wel te voorkomen door gebruik te maken van onze anti-steenslagfolie.

Het proces

Graag geven wij u een korte omschrijving hoe Car care expert te werk gaat wanneer uw auto wordt voorzien van Profilm PPF.

Uw auto wordt grondig met de hand gewassen en vervolgens gepolijst, zodat licht bestaande krassen onzichtbaar worden. Hierna worden de nodige onderdelen, afhankelijk van het door u gekozen pakket, gedemonteerd. De onderdelen die worden voorzien van Profilm / PPF worden grondig ontvet. Vervolgens brengen wij de Profilm PPF aan met de daarvoor bestemde middelen. Wanneer de Premium shield / PPF er volledig op zit, wordt deze daarna gestoomd. Dit zorgt voor een optimale hechting en afwerking op uw lak.

Vanuit het Profilm programma werken wij met speciale pre-cuts die voor elke auto voorgevormd zijn. Dit geeft een zeer nauwkeurige afwerking, waardoor u op het blote oog niet ziet dat er Premium shield folie over uw auto heen zit.

Contact
PPF

Transparant

De beschermende film is volledig transparant. De kristalstructuur en onze installatiemethoden maken het bijna onzichtbaar. Na verloop van tijd zal het, met inachtneming van ons zorgadvies, zijn transparantie behouden.

premium shield ppf, lakbescherming folie ppf

ZELF HELEND

De technologie van deze film is opmerkelijk. Door de zelfherstellende eigenschappen vult de film krassen en beschadigingen in slechts enkele uren en herstelt de oorspronkelijke eigenschappen

Ferrari ppf folie

Veerkracht

De elastische eigenschappen zijn essentieel voor zijn prestaties. Dit is hoe het een opmerkelijk vermogen heeft om schokken te absorberen en te beschermen tegen de effecten van grind en insecten.

PPF folie resultaten

Steenslagfolie

Uw lak kan bekrast worden door bijvoorbeeld autowasborstels van de wasstraat, bij het wrijven tegen struiken langs de weg, bij dagelijks gebruik of bij vandalisme. Denk ook aan stenen en grind aan wegresten.

Als uw lak bekrast raakt, zal de Profilm / PPF beschermfolie zichzelf herstellen met behulp van warmte van de zon of warm water.

Weersta de impact van deze dagelijkse gevaren en uw originele lak blijft in perfecte staat!

Daarnaast bevat de Profilm / PPF een anti-adhesiecomponent. Hierdoor hechten stof en vuil zich veel minder aan uw lak. Reiniging zal minder frequent nodig zijn en aanzienlijk makkelijker gaan.

Contact

Voordelen van steenslagfolie

Er bestaat geen ander product dat de lak zo goed beschermt als paint protection film. De kans op steenslag in de lak wordt na aanbrengen van de paint protection film 99% verminderd. Rondrijden met de lelijke plekjes is verleden tijd met dit product. Ook kleine krasjes, swirls en hologrammen in de lak komen dankzij door de mate waarin de lakbeschermingsfolie beschermt, niet meer voor. Wel zo prettig!

Buiten het feit dat het voertuig er altijd netjes uitziet, kan de kan de paint protection film te allen tijde verwijderd worden. Wanneer de folie verwijderd is komt hier weer de onbeschadigde lak onder vandaan. Dit komt natuurlijk altijd ten goede van de restwaarde! Bovendien hoeft de auto niet naar de garage wanneer je een paaltje geraakt hebt tijdens het parkeren, of wanneer de buurman bij het verlaten van de carport tegen jouw auto aan tikt. Wanneer dat zo is, vervangen wij de beschadigde folie. Meer is niet nodig!

Install Ppf met glascoating?

Je vraagt je misschien af of steenslag folie ook gecombineerd kan worden met glascoating. Het antwoord op deze vraag is ja. Deze combinatie is vandaag de dag heel erg populair, omdat de combinatie optimale bescherming biedt. Wanneer je voor deze combinatie kiest, brengen we eerst een PPF folie aan, gevolgd door de glascoating. Doordat we samenwerken met Premium Shiled, zijn we in staat om deze diensten onder een dak aan te bieden. Lees gerust meer informatie over het laten aanbrengen van een glascoating.

Contact Glascoating

Veelgestelde vragen

Wordt het uiterlijk van mijn auto hierdoor aangetast?
Nee, Profilm PPF is nagenoeg onzichtbaar en in tegenstelling tot ‘car-bra’s’ en dikke vergelende folies, zal Profilm PPF uw auto jarenlang nagenoeg onzichtbaar beschermen.

Hoe kan mijn auto met Profilm PPF het beste gewassen en beschermt worden?
U kunt uw auto altijd het beste met de hand (laten) wassen, hiervoor bieden wij u diverse mogelijkheden aan. De beste bescherming voor uw auto, die voorzien is met een Profilm PPF, is door een glascoating door ons te laten aanbrengen. Deze coating zorgt er ook voor dat vuil zich veel minder aan de auto en de folie kant hechten en hierdoor is de auto veel gemakkelijker en sneller te wassen.

Verkleurt mijn auto door het zonlicht?
Ja, Profilm protective film is UV-stabiel en verkleurt zelf niet, maar laat de UV-stralen wel door zodat de lak onder de folie net zo verkleurt als de overige en niet behandelde carrosserie delen. Hierdoor wordt kleurverschil in de lak na verwijdering van de folie voorkomen.

Kan Profilm PPF veilig worden verwijderd?
Ja, Profilm PPF heeft een acryl lijm laag die zonder lijmresten verwijderd kan worden.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Wil je ervoor zorgen dat de lak van je kostbare auto bestand is tegen allerlei invloeden, waaronder tegen onder andere krassen, steenslag en swirls? In dat geval kan je altijd overwegen om een PPF folie te kiezen, dit wordt ook wel steenslagfolie genoemd, te laten aanbrengen. Neem gerust contact op voor het meer informatie over het laten aanbrengen van deze protection film folie, of vraag een offerte aan met gebruik van het contactformulier. We proberen zo snel mogelijk op je verzoek te reageren.

Ook wanneer je een andere vraag hebt kun je contact opnemen met gebruik van het contactformulier, of door te bellen naar 0646568787 of te mailen naar info@carcareexpert.nl We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Contact

INTRUCTIE VIDEO TOEPASSEN PPF

Instructie video van Profilm® Paint Protection Folie. In deze instructie video ziet u hoe de folie wordt toegepast.

De folie is bestand tegen aantasting onder invloed van UV-straling, verkleuring en barsten. Profilm folies zijn gemakkelijk aan te brengen en behoudt grotendeels zijn transparantie, duurzaamheid en uitstekende eigenschappen onder verschillende omstandigheden biedt het een verhoogde chemische en mechanische weerstand (d.w.z. steenslag) en is uitstekend aanpassingsvermogen aan complexe vormen en rondingen.

PPF folie aanbrengen

Instructie video van het aanbrengen van PPF folie op een zilveren Porsche.